Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Győr-Moson-Sopron megye

2009.08.07

GYőR-MOSON-SOPRON MEGYE

Lovardák neve betűrendben

Település

Elérhetőségek

Cavaletti Lovasklub

Győr

9022 Győr Rákóczi F. u . 37.  
(30) 959 - 0947 és (96) 528 - 282
info@cavaletti.hu

 

Az egyedülálló terepadottságnak köszönhetően kivételes élményt nyújtó lovas túrákat, lovas hétvégéket szervezünk. Több amatőr díjugrató versenyt rendezünk, ahol lovas vendégeink felmérhetik lovaglótudásukat és bizonyíthatják kitartásukat, akaraterejüket. Bentlakásos ló és lovas képzésre összkomfortos apartmanok állnak vendégeink rendelkezésére. ősszel vadászlovaglásokat szervezünk, a lovasok felkészültségéhez igazított nehézségi fokú útvonalakkal. Arra törekszünk, hogy a lovaglás kellemes időtöltés legyen ló és lovas számára egyaránt.
Tovább a Cavaletti Lovasklub nyitólapjához >>>

Kovács Lovasudvar

Ágfalva

9423 Ágfalva, Fő u. 6.
(30) 216 - 0368
lovasudvar@pr.hu

 

Sopron közelében, mindössze tőle 4 km-re található lovardánk, szélcsendes, fás, völgyes környezetben. Kiválóan alkalmas hely lovak bértartására, és a lovasoktatásra.
Tovább a Kovács Lovasudvar nyitólapjához >>>

Krisztina Lovasudvar

Győrújbarát

9081 külterület 013/5 hrsz.
(70) 318 - 9655
cercerus@gmail.com

 

Győrtől 6 km-re, vadregényes, gyönyörű környezetben, Pannonhalmi Tájvédelmi Körzet és a Sokorói dombság ölelésesben helyezkedik el családias lovardánk 20 férőhellyel, ahol minden lovakról, a természetről és a kikapcsolódáson túl, a komoly nemzetközi szintű versenyeztetésről is szól. Vannak ugró és military lovaink, utóbbi szakágban junior Eb-re minősültünk. Az atmoszférát, a hely nyugalmát, szépségét személyesen kell kipróbálni! Várunk mindenkit szeretettel!

Tovább a Krisztina Lovasudvar nyitólapjára >>>

Ilona Major Szabadidő Központ

Nagycenk - Hidegség

Hidegség, Ilona Major
0630/9373-049
info@ilonamajor.hu

  Ilona major Nagycenk és Hidegség közötti útvonal és a híres Széchenyi hársfasor között Hidegséghez tartozó határban található. Ebben a csodálatos természeti környezetben alakítottuk ki lovasbázisunkat a legkülönbözobb lovas és más szolgáltatásokkal. A környezet lehetőséget biztosít túra-, vadász- és hobbylovaglásra, de a természetkedvelők egyszerű kirándulásokat is tehetnek.
Tovább az Ilona Major nyitólapjára >>>

Máriakálnoki Díjlovagló Központ

Máriakálnok

9231 Máriakálnok, Ádám Zoltán u. 4.
(30) 385 - 6943
veno@haninet.hu

  Tovább a Máriakálnoki Díjlovagló Központ nyitólapjára >>>

Sokoró Fogadó

Sokorópátka

9112 Sokorópátka, Főmajor
06 20/389-1323
soklofog@t-online.hu

 

A Pannonhalmi Tájvédelmi Körzetben elhelyezkedő fogadónk és a hozzá tartozó lovarda kiváló lovaglási lehetőségeket biztosít a hozzánk érkező lovasok számára! Az Önök kényelmét fogadónk, míg kedvenceik kényelmét 28 boxos istállónk, óriási legelőink biztosítják!
Tovább a Sokoró Fogadó nyitólapjához >>>

Szelle Lovasudvar

Dunasziget

9226 Dunasziget Sérfenyő út 99.
(20) 357 - 1455
info@szellelovasudvar.hu

 

Lovasoktatás, tereplovaglás az egész család számára a Szigetközben! Aktív kikapcsolódás lovaglással a „Szelle” Lovasudvarban, Dunaszigeten!
Tovább a Szelle Lovasudvar nyitólapjához >>>

Viktória Lovas Klub

Győr-Gyirmót

9019 Győr - Gyirmót
(20) 9555  - 605
info@viktorialovasklub.hu; viktorialovasegyesulet@gmail.com

  A Győr-gyirmóti Viktória Lovas Klub 2000 óta szolgálja a régió ló szerető közösségének kikapcsolódását. A lovas sportok gyakorlásához, a szabadidő hasznos eltöltéséhez biztosítunk kulturált körülményeket, gyerekek és felnőttek részére szabadidő-, sport- és kulturális programok keretében.